Események

13
2020. február 13., csütörtök

Országos Szakmai Tanulmányi Verseny a Dráva Völgye Középiskolában

iskola_sm

A hagyományoknak megfelelően a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény 73. § 2. h. pontja alapján ebben az évben is kiírásra került az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV). 2020-ban az ország középfokú vízügyi képzést folytató intézményei közül 6 iskolából 32 tanuló nevezett vízügyi technikus és vízgazdálkodó technikus szakterületen.

4
2019. december 4., szerda

Nyílt Nap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar Bajai Campusán

NKEfel_sm

Kari Nyílt Napot tartanak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar Bajai Campusán, ahol a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság is képviselteti magát.

10
2019. április 10., szerda

Magyar Mérnöki Kamara szakmai továbbképzése

A Magyar Mérnöki Kamara Vízgazdálkodási- és Vízépítési Tagozata által előírt 2019 évi kötelező szakmai továbbképzés lebonyolításában idén a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság munkatársai is aktív szerepet vállalnak. A műszaki ellenőrök és felelős műszaki vezetők számára szervezett rendezvényeken kollégáink, mint előadók vesznek részt.

5
2018. december 5., szerda

Nyíltnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

IMG_2759_sm

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara 2018. december 5-én nyílt napot tart. A Kar vezetője és kollégái érdekes előadásokkal mutatják be az intézményben folyó képzéseket, a vízügyi életpályamodellt, a jeges árvíz elleni védekezési lehetőségeket, a műszereket és terepmodellt, mely témák mind ízelítőül szolgálnak az vízügyes élet mindennapjainak megismeréséhez az érdeklődőknek.

21
2018. április 21., szombat

Föld Napja rendezvény Pécsett a Tettyén - 2018. április 21-én

DSCF5056_sm

Az 1970 óta ezernél több szervezet közreműködésével világszerte megrendezett Föld Napja eseményei bolygónk környezet- és természetvédelmi problémáira hívják fel a figyelmet és kínálnak megoldási javaslatokat azokra.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Jusztinger Brigitta, -

Kitüntetések a Víz Világnapja alkalmából

2020. március 23., hétfő 09:21

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úrBencs Zoltán igazgató úr felterjesztése, valamint a Vízügyi Szakmai Kuratórium javaslata alapjánmárcius 22-e, a Víz Világnapja alkalmából két kollégánkat is kitüntetésben részesített.

Sindler Csaba, a Vízvédelmi és Vízgyűjtő-gazdálkodási Osztály osztályvezetője Kvassay Jenő Emlékérmet-, Major József gátőr Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott – a vízügyi igazgatás területén huzamosabb időn keresztül végzett, példamutató munkája elismeréseként.

Az elismerések Víz Világnapján való ünnepi átadására – sajnálatosan a 40/2020. (III.11.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel – nem kerülhetett sor.

Szívből gratulálunk mindkét kollégánknak és további jó egészséget, sikeres munkát kívánunk!


Sindler Csaba
Sindler CsabaMajor József
Major Jozsef
 

Utolsó módosítás: 2020. március 26., csütörtök 13:13